tiistai 13. elokuuta 2013

Pesäpallohistorian tuhoisin lyönti!

Tänään luvassa Saarikentällä kiihkeä ja kiivas puolivälieräottelu, missä JymyJussit koettavat hikinen selkä seinää vasten pyristellä irti Vimpelin Vedon houkuttelevasta kesälomatarjouksesta! Nähtäväksi jää, kelpaako Kyrkösjärvessä polskuttelu rantapallojen kera heti vai hetken päästä!

Mutta on sitä pelattu Vimpelin ja Seinäjoen kanssa ennenkin otteluita missä sattuu ja tapahtuu. Viimeisen lyöjän grafiikkapajasta putkahtaa ilmoille muistelu eräästä kiivaasta ottelusta, missä ei loukkaantumisilta vältytty! Tässä tapahtumaketju, jossa jääpussit lentelivät ja äidit peittelivät katsomossa lapsiensa korvia!




Lähde: Pelissä pelannut pelaaja.

Kuvan suurentaminen: Klikkaa kuvaa, paina sitten hiiren oikealla näppäimellä kuvan päällä ja valitse Näytä kuva. Sitten pitäsi tulla suurennuslasi, millä kuva suurenee paljon.

4 kommenttia:

  1. Noista graffoista vois olla jossain tarjolla suuremmat kuvat, tuota pikkutekstiä kun ei näe edes näin nuorilla silmillä lukea.

    VastaaPoista
  2. Totta tuo. Mutta näin saat selvää: klikkaa kuvaa, paina sitten hiiren oikealla näppäimellä kuvaa ja valitse Näytä kuva. Sitten pitäs tulla suurennuslasi, millä kuva suurenee paljon.

    Kokeiles toimiiko?

    VastaaPoista
  3. Selaimesta riippuen myös "avaa kuva uudessa välilehdessä", jonka jälkeen voi zoomata.

    VastaaPoista
  4. Avaa kuva. Ctrl + Hiiren scrolli niin saa tekstiä isommaksi. Toimii ainakin Google Chromessa.

    VastaaPoista