maanantai 17. maaliskuuta 2014

Korvanapit pesikseen? So last season. Nyt tulee VOODOO!

Korvanapit kypäriin vai? Kuulostaa hienolta suunnitelmalta, mutta mahtaako toimia? Voin kuvitella tilanteen Saarikentällä kun idean isä, Hylkilän Mikko yrittää kommunikoida kentälle.

Hylkilä: "Kuuleeko kakkonen, kuuleeko kakkonen?"
Yleisö: "ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!"
Mies kakkosella: Levittelee epäuskoisena käsiään ja hakkaa kypäräänsä.
Hylkilä: "Kakkonen! Viito, jos kuulet!"
Yleisö: "ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!"
Mies kakkosella: levittelee entistä epäuskoisempana päätään ja pinkoo rauhallisempaan paikkaan kuuntelemaan ohjeita.

Mutta ihan kaikkia pelaajia ei Saarikentälläkään voi huutaa hiljaiseksi ja siitäpä mieleen pulpahti innovatiivinen idea. Voodoo! Miksei tätä ole ennen tajuttu tuoda pesäpalloon? Täydellinen idea meille kannattajille!

Tuumasta toimeen ja prototyyppiä suunnittelemaan. Minkäs värinen tämä ensimmäinen nukke olisi? Kaapista löytyi vain pari kangaspalaa, joten ei siinä paljon väreillä kikkailla. Entä mikä nimeksi tälle anonyymille prototyypille, jolla ei ole mitään yhteyttä oikeaan pelaajaan? Tökkäys umpimähkään kalenteriin osui 17. tammikuuta kohdalle, joka sattui olemaan Tonin nimipäivä. Olkoon tämä voodoo-nukke sitten Toni! Muutama pikainen luonnons paperille, sakset käteen ja neula sormeen! Naks, naks! Pian oli kaava leikelty ja päästiin kankaan kimppuun.


Muutaman tunnin ähellyksen jälkeen tälläinen siitä sitten tuli. Voodoo-Toni edestä.


 Ja voodoo-Toni takaa.


Ompeluseurani taustamusiikkina soi King Diamond, joten sieltä nappasin idean timantin muotoiseen logoon. Briljantti detalji, vaikka itse sanonkin.


Huomaa hienoviritteinen, vanhojen käsityösukujen oppien mukaan ommeltu nimi.


Täydellisyyttä hipova yksityiskohta: perstasku.


Tässä voodoo-Tonin keskittynyt ja charmantti ilme! Kesti kauan loihtia pelkällä langalla tuollainen visio naamaan.

Sen verran tyytyväinen kätteni jälkeen olen, että jään odottamaan toiveikkaana yhteyttä Avotakasta tai muusta alaan perehtyneestä lehdestä.


Tässä projektissa poistuttiin kauaksi omalta osaamis- ja mukavuusalueelta, mutta oli se sen arvoista. Seuraavaksi voisi kokeilla neuloa kasaan mollamaija jostain ihan oikeasta pelaajasta. Saa ehdottaa kokelasta!

Ja lempeitä kannattajia kun ollaan, niin pois mielestä peukaloruuvit ja juurihoitoneulat, näitä pehmoisia nallukoita tönitään vain sen verran, että se tärkein kauhaisu menee ohi tai tolppasyöttö metrin vääräksi. Syyhypulveria sallin sentään kaataa housuihin.

Mutta mitäs tällä ensimmäisellä tyypillä sitten teksi, kun se ei muistuta ketään? Taidanpa lahjoittaa sen jollekkin hampaiden puhkeamisesta kiukuttelevalle vauvalle puruleluksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti